Нашите стаиСемеен Хотел СОЛЕ разполага с 20 стаи с възможност за единично, двойно и тройно настаняване.

Единична стая комфортното решение

Стаите разполагат с климатик, телевизор с кабелна телевизия, хладилник, голямо легло тип спалня, самостоятелна баня с тоалетна. В стаите има и безжичен интернет.Двойна стая романтика за двама

Стаите разполагат с климатик, телевизор с кабелна телевизия, хладилник, голямо легло тип спалня, самостоятелна баня с тоалетна. В стаите има и безжичен интернет.Стая за трима семейната почивка

Стаите разполагат с климатик, телевизор с кабелна телевизия, хладилник, голямо легло тип спалня, възможност за поставяне на допълнително легло, самостоятелна баня с тоалетна. В стаите има и безжичен интернет.


Провери наличност
Резервация по телефона

Можете да ни се обадите по телефона и да направите справка за желаните от Вас дати и стаи!

0878 11 02 50
Всеки ден от 09.00 до 22.00 часа

  • ТЕЛЕВИЗИЯ

    Всички наши стаи са оборудвани с телевизор с кабелна телевизия. Разнообразие от телевизионни канали ще направи престоя Ви при нас приятен и неусетен.

  • ИНТЕРНЕТ

    Във всички наши стаи има сигнал от безжичен интернет. По този начин няма да пропуснете важна кореспонденция или съобщение.

  • ЗАКУСКА

    Предлагаме безплатна закуска за всички наши гости. Заповядайте сутрин от 8.30 до 10.00 в ресторанта на хотела за да започнете деня си с настроение!